Pages

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μόδα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014

Γεια σαςς <3

Λοιπόν σήμερα σκέφτηκα να γράψω για τη μόδα, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014... 

*********************************************************************************

Floral, τα οποία συναντάμε σε mini αλλά και maxi φορέματα, τα οποία συνδυασμένα με μονόχρωμα αξεσουάρ, γίνονται πολύ must κομμάτια.


Παστέλ, τα γνωστά χρώματα όπως σωμών, ροζ, λιλά και σιέλ, κάνουν και φέτος αισθητή τη παρουσία τους, αφού τα συναντάμε σε τσάντες, παπούτσια και γενικότερα σε αξεσουάρ. 



Δαντέλες, είτε σε μικρές είτε σε μεγάλες δόσεις, εξακολουθούν να είναι στη μόδα. Επιλέξτε δαντέλες και σε έντονα χρώματα, όπως κίτρινο και φούξια. Θα δώσουν ένα ρομαντικό, αλλά και συνάμα μοντέρνο ύφος στην εμφάνισή σας.


Print με ethnic στοιχεία, που θυμίζουν ζούγκλα αλλά και τροπικά κλίματα, σε γήινα χρώματα αλλά και της φύσης, τα οποία το προηγούμενο καλοκαίρι έκαναν την εμφάνισή τους, και τώρα ήρθαν για να κάνουν πιο δυνατή τη παρουσία τους.



Πουά, το λατρεμένο, σε όλες του τις μορφές μικρό και μεγάλο, σε πουκάμισα, φορέματα, top και φούστες, θυμίζει άλλες δεκαετίες και θεωρείτε must για τη γκαρνταρόμπα σας.



Ρίγες. Τα ρούχα με ρίγες είναι πολύ στη μόδα φέτος. Φορέματα, μπλούζες φούστες... Ταιριάζουν παντού.




Αυτά για τώρα... Ελπίζω να βοήθησα :) 
Φιλάκια <3

3 σχόλια:

  1. ενδιαφερον και ακρος ανοιξιάτικο ποστ !!!
    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου, μόλις έφτιαξα ένα μπλοκ και θέλω και εγώ να βάλω μουσική, τσατ και αντιδράσεις αλλά δεν ξέρω πως, μπορείς να με βοηθήσεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή