Pages

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 Γειά σας κορίτσιαα <3 

Λοιπόν, οι διακοπές του πάσχα ξεκίνησαν και όλοι μας επιτέλους ξεκουραζόμαστε !!! Υπάρχουν όμως και οι μέρες που μπορεί να μην έχουμε τι να κάνουμε και οι περισσότεροι βαριούνται. Να λοιπόν μερικές συμβουλές για το τι μπορείτε να κάνετε εκείνες τις μέρες...

 Γυμναστείτε.  Αν δεν έχετε τι να κάνετε, κλειστείτε στο δωμάτιο σας, δυναμώστε τη μουσική και γυμναστείτε! Κάντε λίγες απλές ασκήσεις και χαλαρώστε. Άλλοστε, Καλοκαίρι έρχεται. Έχουμε και ένα σώμα να βγάλουμε στην παραλία :)

 Κάντε μια βόλτα με φίλους.  Πάρτε τηλέφωνο κάποιους φίλους και βγείτε βόλτα. Μιλήστε, καθήστε σε μια καφετέρια και ηρεμήστε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια χαλαρωτική βόλτα με τους φίλους σου :)

 Πειραματηστείτε.  Μια ακόμα εναλλακτική λύση είναι να κάνετε πειράματα. Είτε μαγειρικά, έιτε με μακιγιάζ, είτε με τα μαλλιά σας... Και που ξέρετε, μπορεί να ανακαλύψετε κάι καινούριο.

 Διοργανώστε βραδιές. Με φίλους, ή και μόνοι σας. Αφιερώστε ένα ολόκληρο βράδυ, είτε σε επιτραπέζια παιχνίδια, είτε σε μαραθώνιο ταινιών, βραδιά καρακοκε, χορού ή οτι άλλο σας ευχαριστεί.

Αυτά για τώρα :D Αν έχετε άλλες προτάσεις αφήστε σχόλιο <3 Ελπίζω να βοήθησα...

 Γειά σας κορίτσιαα <3 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου