Pages

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΑΡΤΥ

Γεια σας κορίτσια!!! 
 Λοιπόν, όπως καταλάβατε δεν μπορούσα να γράψω :(. Αλλά σήμερα είμαι εδώ με καινούριο άρθρο! :) Σήμερα θα γράψω για τα πάρτυ! Δηλαδή: 

 Πλησιάζουν τα γεννέθλιά σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε ;;; Πιο κάτω θα δείτε μερικές προτάσεις για το τι μπορείτε να κάνετε.

ΠΙΤΖΆΜΑ PARTY: Δεν θες να κάνεις κάτι μεγάλο, με πολύ κόσμο; Κανένα πρόβλημα! Κάλεσε τις καλύτερές σου φίλες στο σπίτι σου για ένα σαββατοκύριακο. Στρώστε στο πάτωμα, αγοράστε οτι snak προτιμάτε, πάρτε μπόλικες ταινίες και σας εγγυόμαι οτι θα περάσετε ένα αξέχαστο διήμερο με τις κολλητές σας !!!

BEACH PARTY: Αν είναι καλοκαίρι, μάζεψε την παρέα σου σε μια παραλία (φρόντισε να έχει beach bar), Βάλτε τα μαγιό σας και ετοιμαστείτε για βουτιές με την παρέα σας.

PARTY ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ: Αν στο σπίτι σας έχετε μεγάλη ταράτσα μπορείτε να κάνετε ένα αξέχαστο party! Απλώς, τοποθετείτε ένα τραπέζι σε μία γωνία στην ταράτσα και βάλτε επάνω διάφορα φαγητά για να σαβουριάσετε και γύρω γύρω ηχεία,για τη μουσικη. Όσο περισσότερα άτομα καλέσετε, τόσο το καλύτερο.




Αυτά για τώρα, ελπίζω να βοήθησα !!! Αν έχετε άλλες ιδέες αφήστε σχόλιο.
Φιλακια:*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου